Frakt fra kr. 29, 1-3 dagers levering, 60 dagers åpent kjøp

Bytte/Retur:

Det viktigste for oss er at du er 100% fornøyd med handelen hos Guttelus.no. Vi gir deg derfor 60 dagers full returrett. Det betyr at du (uansett grunn) kan sende tilbake ubrukte varer med originale merkelapper.
Supert om du legger ved en lapp / benytter deg av angrerettskjema slik at vi kan få informasjon om hvorfor du ønsker å bytte/returnere varen(e). Din tilbakemelding er verdifull for oss, og gjør at vi har muligheten til å forbedre oss :)

Angrerettskjema laster du ned her

Du kan selv velge om du ønsker å bytte til en annen vare (tilsvarende kjøpesummen), tilgodelapp eller pengene tilbake. Ta kontakt med oss dersom du lurer på lagerstatus på evt. ny vare. Ønsker du å bytte vare/størrelse, kan det være smart å be oss holde av denne slik at vi ikke blir utsolgte i påvente av returen.

Ved bytte av vare, betaler kunden returporto, vi spanderer ny forsendelse :)

Returadresse: Guttelus Nettdrift AS, Rolfsbuktveien 17, 1364 Fornebu

 

Altså, ønsker du å bytte/returnere en vare kjøpt hos oss:

1) Legg varen i emballasje/konvolutt e.l 
2) Merk forsendelsen med Guttelus nettdrift AS, Rolfsbuktveien 17, 1364 Østerås
3) Legg ved en lapp /angrerettskjema hvor du spesifiserer om du ønsker å bytte / returnere varen. Ved retur/bytte betaler kunden porto. (Ved reklamasjon og feilpakking refunderer vi returporto)

Ved retur tilbakefører vi beløpet til det bankkortet som ble benyttet ved kjøpet eller sender deg oppdatert faktura på mail.

Ved bytte og retur skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den - det vil si med alle merkelapper på, uten lukt eller merker, og senest 60 dager etter at du mottok varen.