Guttelus.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

RIMELIG FRAKT · 1-3 DAGERS LEVERING · 60 DAGERS ÅPENT KJØP

Personvern

Denne personvernerklæringen forteller om hvilke personopplysninger Guttelus samler inn, hvordan de behandles og hvem som er ansvarlig for behandlingen av opplysningene.

 

I Guttelus er det daglig leder som har hovedansvaret for virksomhetens behandling av personopplysninger. For å kunne gi deg din bestilling er vi avhengig av å kunne dele noen av disse opp opplysningene med tredjeparter.

 

Hva vi samler inn av data og hvorfor

Når du handler hos Guttelus ber vi om navn, adresse, epostadresse og telefonnr. Vi vil også få datoen og tidspunktet for opprettelse av bruker, samt antall innlogginger. Disse opplysningene er det du selv som fyller ut, og informasjonen brukes til å behandler din ordre. Vi skal kunne sende deg pakken i posten, og kunne få tak i deg på epost eller tlf. Hvis du selv krysser av for at du ønsker nyhetsbrev på epost, vil vi bruke eposten til å sende deg nyheter og tilbud. Opplysningene blir kun delt til tredjeparter vi er avhengige av for å kunne levere deg din pakke. Mer om dette under.

 

Tredjeparter

Det er Guttelus som har ansvaret for opplysningene du gir til oss, men vi er avhengige av tredjeparter for å kunne levere deg varer og tjenester fra oss. Her informerer vi om alle våre tredjeparter, hvilke opplysninger vi deler med de og hva de bruker den til.

 

Betalingsløsninger

Når du skal fullføre et kjøp hos Guttelus kan du velge mellom flere betalingsleverandører. Hver av disse er behandlingsansvarlig for personopplysningene som legges inn for å fullføre kjøpet.

 

Spørsmål og innsyn må rettes direkte til den aktuelle behandlingsansvarlige.

 

Transport

For å levere det du har kjøpt sender vi pakken din med leverandøren som er opplyst i utsjekket. For at de skal få pakken riktig frem deler vi opplysninger om hvor pakken skal sendes. Transportleverandøren er ansvarlig for riktig oppbevaring og bruk av personopplysningene.

 

Logistra er en EDI leverandør som Guttelus kjøper etiketter til pakkene sine fra. De lagrer ingen opplysninger, men behandler personopplysninger på vegne av Guttelus som står på forsendelsesetikettene.

 

Mystore

Mystore er leverandør av nettløsningen til Guttelus og alle kundeopplysninger blir lagret i systemene til Mystore. De har tilgang til kunde- og ordreinformasjon til våre kunder. Altså Navn, adresse, epost, telefonnr og innlogginger.

 

Data lagres trygt og det er bare utvalgte brukere som har tilgang til nødvendig data ved å logge seg inn.

 

Epost

Guttelus lager og sender sine nyhetsbrev i MailMojo. Når du aktivt har krysset av for at du ønsker å bli tilsendt nyhetsbrev fra Guttelus har du gitt samtykke til at vi kan sende deg epost med informasjon og produkter.
MailMojo  vil da få tilgang til navn og, epost. Hvis du åpner og klikker på lenker i nyhetsbrevene du mottar, vil Mailmojo via cookies og annen sporingsteknologi kunne samle ytterligere informasjon. Informasjon om din enhet og interaksjon i eposten din: IP adresse, operativsystem, browser ID. Mailmojo vil samle data om når du har åpnet eposten og hva du har sett på/klikket på.

 

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev fra Guttelus. Dette gjør du nederst i nyhetsbrevene.

 

Crall

Crall.io samler inn med samtykke fra hver bruker epostadresser og brukerdata for Guttelus, som vi kan sende nyhetsbrev til. I det du har skrevet inn eposten din hos oss, vil du få en popup som ber om tillatelse til å bruke eposten din.

 

Data som Crall samler:

- epost

- navn

- ip-adresse

- besøksmønster

- åpning av epost

- handlekurv

- kundeopplysninger

- ordreinformasjon

 

Sletting

Du kan be om at personopplysninger om deg skal bli slettet så lenge det ikke bryter med andre krav til oppbevaring som for eksempel Bokføringsloven eller andre hjemler i lov og krav fra myndigheter. Send en epost til kundeservice@guttelus.no hvis du ønsker at personopplysninger skal bli slettet.

 

Hotjar

Guttelus AS bruker Hotjar som et hjelpemiddel for å finne feil på nettsiden. Hotjar er en tjeneste som tillater oss å se dine bevegelser rundt på nettsiden anonymisert, så vi kan se akkurat hvor eventuelle problemer oppstår. 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke