Til kassen
Totalt: 0
Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
Til kassen
Total: 0,-
Frakt 49,- Fri frakt over 999,- | Fri retur ved bytte | 60 Dager åpent kjøp

PERSONVERN

Denne personvernerklæringen forteller om hvilke personopplysninger Guttelus samler inn, hvordan de behandles og hvem som er ansvarlig for behandlingen av opplysningene.

I Guttelus er det daglig leder som har hovedansvaret for virksomhetens behandling av personopplysninger. For å kunne gi deg din bestilling er vi avhengig av å kunne dele noen av disse opp opplysningene med tredjeparter.

 

Hvorfor samler vi inn data?
Dataene vi samler inn blir brukt til å forbedre våre tjenester, sende meldinger, tilbud og kampanjer, samt gi kundestøtte.

 

Hva samler vi inn?
Som mange andre selskaper, samler vi inn informasjon som kan identifisere deg. Dette er en personopplysning.
Personopplysninger samler vi inn bare når du gir dem til oss. Eksempel på en personopplysning er e-post, adresse, telefonnummer og navn.

 

Hva gjør vi med dine data?

Vi lagrer dine data trygt hos oss, til vi ikke lenger har behov for å kontakte deg, eller du ikke lenger ønsker at vi skal beholde din data.
Guttelus Nettdrift AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss, som f.eksempel fraktleverandør.
 I slike tilfeller gjelder inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Vi behandler dine data på grunnlag av berettiget interesse eller aktivt samtykke.
Det er dine personopplysninger, og du har rett til å be om å se, oppdatere, korrigere, eller si vi skal slette dine personopplysninger.

 

Tredjeparter

Det er Guttelus som har ansvaret for opplysningene du gir til oss, men vi er avhengige av tredjeparter for å kunne levere deg varer og tjenester fra oss. Her informerer vi om alle våre tredjeparter, hvilke opplysninger vi deler med de og hva de bruker den til.

 

Betalingsløsninger

Når du skal fullføre et kjøp hos Guttelus kan du velge mellom flere betalingsleverandører. Hver av disse er behandlingsansvarlig for personopplysningene som legges inn for å fullføre kjøpet.
Spørsmål og innsyn må rettes direkte til den aktuelle behandlingsansvarlige.

 

Transport

For å levere det du har kjøpt sender vi pakken din med leverandøren som er opplyst i utsjekket. For at de skal få pakken riktig frem deler vi opplysninger om hvor pakken skal sendes. Transportleverandøren er ansvarlig for riktig oppbevaring og bruk av personopplysningene.

Logistra er en EDI leverandør som Guttelus kjøper etiketter til pakkene sine fra. De lagrer ingen opplysninger, men behandler personopplysninger på vegne av Guttelus som står på forsendelsesetikettene.

 

Mystore

Mystore er leverandør av nettløsningen til Guttelus og alle kundeopplysninger blir lagret i systemene til Mystore. De har tilgang til kunde- og ordreinformasjon til våre kunder. Altså Navn, adresse, epost, telefonnr og innlogginger.

Data lagres trygt og det er bare utvalgte brukere som har tilgang til nødvendig data ved å logge seg inn.

 

Epost

Guttelus lager og sender sine nyhetsbrev i MailMojo. Når du aktivt har krysset av for at du ønsker å bli tilsendt nyhetsbrev fra Guttelus har du gitt samtykke til at vi kan sende deg epost med informasjon og produkter.
MailMojo  vil da få tilgang til navn og, epost. Hvis du åpner og klikker på lenker i nyhetsbrevene du mottar, vil Mailmojo via cookies og annen sporingsteknologi kunne samle ytterligere informasjon. Informasjon om din enhet og interaksjon i eposten din: IP adresse, operativsystem, browser ID. Mailmojo vil samle data om når du har åpnet eposten og hva du har sett på/klikket på.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev fra Guttelus. Dette gjør du nederst i nyhetsbrevene.

 

Crall

Crall gir oss blant annet muligheten til å tilby deg som bruker LiveChat direkte på nettsidene våre.
Crall.io samler inn med samtykke fra hver bruker epostadresser og brukerdata for Guttelus, som vi kan sende nyhetsbrev til. I det du har skrevet inn eposten din hos oss, vil du få en popup som ber om tillatelse til å bruke eposten din.
Data som Crall samler: e-post, navn, ip-adresse, besøksmønster, åpning av e-post, handlekurv, kundeopplysninger og ordreinformasjon.

 

Analyse

Google Analytics

Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker dette til å blant annet se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra.

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager for å administrere analyse og digitale tjenester

HotJar

Hotjar er en tjeneste som tillater oss å se dine bevegelser rundt på nettsiden anonymisert. 
Dette gjør at vi bedre kan optimalisere nettbutikken og gi deg som kunde en bedre brukeropplevlse.

 

Markedsføring

Google Dynamic Remarketing

Vi bruker Google Dynamic Remarketing for å vise deg interessante og relevante tilbud på sider utenfor guttelus.no der du ellers ville sett annonser som kanskje ikke ville vært interessante for deg.

Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

Cookies

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.
En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

 

Sletting

Du kan be om at personopplysninger om deg skal bli slettet så lenge det ikke bryter med andre krav til oppbevaring som for eksempel Bokføringsloven eller andre hjemler i lov og krav fra myndigheter. Send en epost til kundeservice@guttelus.no hvis du ønsker at personopplysninger skal bli slettet.

Guttelus Nettdrift AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når din data samles inn og behandles (ref personopplysningsloven § 19 og personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 

Produktet du valgte er lagt i handlekurven